Uneto logo    Ermelo    0341 – 55 97 85

Elektra

Urbach-elektra

Elektra je ziet het niet, maar voelt het wel!

Als erkend elektotechnisch installatiebedrijf werken wij met kleine en grote installatie. Of het nu om 6 Amp. of 400 Amp. gaat, wij kunnen het voor u aanleggen. In woningen komt steeds meer apparatuur wat een aansluitsnoer heeft van 230V. Wij kunnen niet meer zonder stroom, een veilige en betrouwbare installatie is dan van groot belang.

Uw installatie begint direct na de kWh meter (verbruiksmeter) met een hoofdschakelaar, vervolgens een aardlekschakelaar en meerder groepsautomaten. Elke installatie eindgroep mag maximaal 3200 Watt aan stroomverbruikers hebben. Daarna volgt er een tweede, derde of 24 ste eindgroep. Afhankelijk van uw woning worden het aantal eindgroepen bepaald en maken wij de keuze uit de meest geschikte verdeelkast.
Als hoofdfabrikaten werken wij met Hager groepenverdeelkasten, JUNG schakelmateriaal, Philips lichtbronnen en draad of kabel van diverse merken.
Of u nu een stopcontact wilt laten bijmaken, de meterkast vervangen, een lamp ophangen of een de bel-installatie voorzien van video intercom, het kan allemaal door ons gebeuren.