Ermelo    0341 – 55 97 85

Het onderhouden van een cv ketel wordt door veel mensen vaak vergeten of naar onderaan het to do lijstje geschoven. De cv ketel zorgt ervoor dat u op ieder gewenst moment van de dat een aangename temperatuur of warm water in huis hebt. Als u erop wilt vertrouwen dat uw cv ketel het altijd doet, is regelmatig cv- ketel onderhoud nodig. Een cv ketel is immers een mechanische apparaat, net als een auto.

3 belangrijke redenen om uw CV Ketel regelmatig te onderhouden.

Voorkom storingen:
Periodiek cv onderhoud helpt om storingen en onnodige reparaties te voorkomen en zorgt dat uw cv ketel zo efficiënt mogelijk blijft werken. Wanneer u onderhoud laat uitvoeren wordt de cv ketel helemaal gecheckt. Zijn er onderdelen versleten? Werkt de ketel nog optimaal? Is de waterdruk nog goed? Door dit regelmatig te checken voorkom je dat er onvoorziene storingen ontstaan.
De onderdelen worden tijdens een onderhoudsbeurt grondig checkt, wanneer er sprake is van slijtage is de kans op storing groot en zullen wij het onderdeel dan ook vervangen. Niemand zit graag in de koud of moet denken aan een koude douche. Door uw cv ketel regelmatig te onderhouden voorkomt u dit.

Veiligheid:
Een veilige cv ketel moet correct en vakkundig geïnstalleerd zijn, waar ook rekening is gehouden met het vervangen van bijbehorende onderdelen. Door regelmatig onderhoud te laten doen aan uw cv ketel voorkomt u onveilige situaties. Tijdens het onderhoud controleren wij de cv ketel op een veilige werking. We meten de samenstelling van de verbrandingsgassen om de kans op uitstoot van koolmonoxide te voorkomen.

Besparing energie:
Wanneer je de cv ketel niet laat onderhouden raakt de cv ketel vervuild. Naast de kans op storingen groter is daalt ook het rendement. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren bespaart u ook meer energiekosten. Dit zorgt ervoor dat de cv ketel optimaal werkt met als gevolg dat het gasverbruik daalt.

Vraag de onderhoudsbeurt direct aan. U kunt het contactformulier hiervoor invullen en wij nemen contact met u op het inplannen van de onderhoudsbeurt. Of stuur een whatapp berichtje naar 0341-559785.

×