Ermelo    0341 – 55 97 85

Verwarming

Urbach verwarming

Om het in uw woning, kantoor of bedrijfspand lekker warm te hebben, is een optimaal verwarmingssysteem van groot belang. 85% van onze energiekosten gaan om in de verwarming van onze panden. Als daar wat op valt te besparen is dat van groot belang.

Als dealer van NEFIT verwarmingsketels, zonnepanelen, regelsystemen en warmwatertoestellen kunnen wij daarover adviseren. Steeds meer woningen hebben al een hoogrendement verwarmingstoestel, maar ook die gaan een keer kapot en moeten vervangen worden door een duurzaam toestel. Of het nu gaat om één ketel gaat van 10kWatt of een cascade opstelling van acht toestellen. Of het nu om woningverwarming gaat, een school, kerkgebouw of een productieproces. Wij leveren de juiste toestellen op de juiste plaats.
Als u een radiatorenverwarming wenst, kunnen wij u helpen met Henrad , Globe, Radson, enz. Wanneer de keuze uitgaat naar vloerverwarming hebben wij een zeer uitgebreid assortiment mogelijkheden van Albrand, TECE, WTH enz. Een combinatie van NEFIT ketel, Henrad radiator en Albrand vloerverwarming is ook mogelijk. Samen met u kunnen wij zien wat het meest geschikt is voor uw pand in combinatie met uw woonwensen.

Nefit Topline Compact


×